20 July 2014

Ainul Mardhiah binti Mohd Ezri

Sebulan sudah blog dibiarkan bersawang tanpa entry baru, sibuk dengan baby memang malas nak on laptop, klu ada handphone canggih boleh la update pakai handphone je kan, "abang bila nk bagi hp abang kat b"- angan tak sudah, haha..

Entry kali ni taknak cita apa2 lagi, just nak intro permata hati dunia akhirat aku..

Ainul Mardhiah binti Mohd Ezri
31/5/2014
9.54pm
2.44 kg
Ni hari ke-8 lepas ambik dia dari hospital...
Skng dah lain tau muka dia, nanti ada kesempatan aku share k, ada ja pic dia kat IG,WECHAT ngan FB aku,hihihi

Entry tertangguh
#Cerita Hospital Sutanah Bahiyah
#Cerita pengalaman bersalin Ainul Mardhiah
#Cerita berpantang
#Cerita Ainul Demam

dan macam2 cerita lagi tak sempat nak kongsi.HUHUHU

6 comments:

QasehnyaRania said...

setelah sekian lama menanti akhirnya dapat juga menatap wajahnya..

selamat datang sayang :)

IntaNBerliaN said...

Ya Allah... comelnya ainul ni... rasa nak gomol2 je.. hihi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. alhamdullilah. comel sangat Ainul ni.. dekat je DOB dengan Adam. hihi boleh jadi kawan ni. hihiiii ~~~ cepat2 update pengalaman bersalin dan lain2

munirah rahman said...

comelnya..semoga menjadi anak yg solehah

QasehnyaRania said...

singgah di hri raya ke lima melawat ainul..
bawa ainul beraya ke mana tu..

Bbwana adienia said...

Tahniah ya..salam aidilfitri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™