29 November 2013

Menang mini GA dari blog IntaNBerlianTerima kasih Alisha sayang, akhirnya rezeki aku nak dapat mini perfume tu, alhamdulillah, aku tak ingat start miniGA ke berapa aku join, tapi boleh dikatakan setiap kali aku akan join, cuma lately banyak juga aku terlepas join sebab kesibukan aku, bila on ja blog, dah terlepas tarikh, huhu. Ini yg ke 20 dh tau.

Untuk pengetahuan semua blog IntaNBerlian akan buat miniGA setiap bulan, 1 hari ja miniGA berlangsung, dan pengumuman akan dibuat beberapa hari sebelum miniGA berlangsung. Haaa, aku dapat ilham nak buat “keychain miniGA” sebulan sekali dari blog IntaNBerlian la, dan tarikh 27hb tu aku dapat ilham dari blog Lobaksusue. ;-) bezanya, diorang buat 1 hari aku buat seminggu, diorang tak kena klik iklan, aku tambah skit syarat untuk klik iklan..;-) syarat yg sama adalah, tak payah buat entry,just inggal link blog di kotak komen.

Hepi sangat bila buka pengumuman pemenang, nama blog aku yang terpampang, syukur tak terhingga.

Psssss.. sesapa yang blom join "Keychain MiniGA #4" boleh klik SINI, hanya klik iklan dan tinggalkan link blog anda, tak payah buat entry pun, simple kan, ;-) klik laju2!! TAMAT 3 DISEMBER 2013..

3 comments:

IntaNBerliaN said...

Tahniah nazirah... rezeki baby bagi utk mama dia ni :-)

Mardiah Diana said...

Tahniah dik..semoga bertambah-tambah lagi rezeki adik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™