25 December 2012

seminggu balik bercuti..

Seminggu aku balik bercuti kat kg, aku tak hengat dah nak exam ka apa, asa hilang suma beban kat kepala, best sangat, abang adaaaa..tu yg penting, ngee~

Hari rabu aku balik, turun kat Jitra abang datang ambik, khamis pagi aku sewa keta datang kelas bi, pastu balik lagi, hari ni baru datang U balik, Ahad ni dah start final..

BEST SANGAT BALIK KAMPUNGGGGGG...
G ronda2 dengan abang, main badminton dengan abang, g mancing kat belakang umah dengan abang, tengok cita dengan abang, semalam g makan mcD dengan abang, g funfair dengan abang,

Aku tak tau nak cakap camna, aku bosan sangat kat sini, tak dak apa yang menghepikan aku, aku boring stress, dulu masa dip pun macam ni juga, orang kata habis nnt mesti teringat balik nak study, jujur sikit pun aku tak teringat nak study balik masa habis dip dulu.

Mungkin sbb aku ada komitmen lain, jadi aku tak njoy macam org lain.

2 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bila suami disisi segalanya best kan...xper la akak pun dok jauh dgn husband cuma qalief jer peneman hihi

NaZiRaH... said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief

husband akak keja apa, bestla akak ada qalief...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™