21 May 2016

Permulaan yg baru

Assamualaikum..

Kepada follower, reader, stalker. Lama tak celoteh sini kan...
Rindu plak. Busy yg amat la dengan dua org anak. Selalu update kat instagram ja. Boleh follow nazirahnorazam k. Hihi.

Celoteh celoteh ni bukan sesaja tau. Nak gtau la. Skang ni dah ada page baru ganti page nazirahnyerr blog. ezyra clothing. Nak fokus jual baju pulak. InsyaAllah. Doakan yer..

So entry kali ni nk introduce la 2 design baru dari siticastle..

AIRIS JUBAH

Yang ni AIRIS JUBAH..

Ada satu lagi..



Yang ni RAISYA JUBAH SRDONDON IBU ANAK..

Lawa kan...

Nantil kita update gambar untuk next entry pulak... ni intro ja...hihi

Pa2 pun klu nak tanya pa2 boleh ja terus wasap 019 4090064 x payah malu x payah segan k.

Last klu sudi like la page ezyra closing n follow ig nazirahnorazam

Sebab nnt kat sana lagi banyak update...

Tq. Sayang semua..

3 comments:

QasehnyaRania said...

alhamdulillah good luck zirah.. cntik le jubah sedondon ibu anak tu ?
palng kecik jubah anak tu size berapa ye zirah ?

Mommy Muhaimin said...

Jubah sedondon tu cantik. Heheh. http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™