21 April 2016

Vitamin C shaklee




JOM BELAJARšŸ˜Š
SAMA TAPI TAK SERUPA

Mmg banyak vitamin C kat pasaran n farmasi, jom study pasal VITA C Shaklee..

VITAMIN C 500MG SHAKLEE adalah sudah diformulasi dalam bentuk ‘sustained release’.

Ini bermaksud kandungan vitamin C di dalam tablet ini ini akan dilepaskan ke dalam badan secara berperingkat-peringkat.

Ini kerana vitamin C merupakan vitamin larut air. Jika terdapat lebihan vitamin C dalam satu-satu masa, badan kita akan bertindak untuk mengeluarkan lebihan ini melalui air kencing.

Jadi, dengan formulasi ‘sustained release’ ini, kandungan vitamin C dalam badan dapat dikekalkan secara berterusan.

Saintis mencipta teknologi vitamin c ini agar dilepaskan 100mg setiap sejam selama 5 jam untuk keperluan vitamin C yg cukup kepada badan.

Tu la specialnya vitamin C SR Shaklee berbanding vitamin c yg lain!

SEKARANG TENGAH PROMOSI VITAMIN C TAU..

KLU ADA NK ORDER BOLEH TERUS WASAP NAZIRAH 0194090064.

4 April 2016

Terima kasih sudi jenguk

Terima kasih pada yg masih sudi jenguk blog, tinggalkan komen. Rasa terharu sgt biarpun lama x update.

Terima kasih juga utk yg ucap tahniah sbb boleh anak sepasang. Ainul Mardhiah skang dah setahun 10 bulan. Amir Amzar plak dah masuk 5 bulan.

Ada tanya hospital Sultanah bahiyah suami boleh masuk ka. Jawapan dia yes. Masa kat Ainul dulu 8cm baru depa panggil suami. Masa kat Amir abg boleh masuk awal. Lega sgt.

Harap lebih ajin nak update blog lepas ni. Rindu blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© To Dari Hati Nazirah 2015 | ® By KathyR’bain78™